Οι αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού καταλήγουν συχνά να είναι από τα μεγαλύτερα projects. Πόσες φορές πιάσατε τον εαυτό σας να χάνει τον ενθουσιασμό του κάπου στην πορεία, αφού είχατε ξεκινήσει και πριν -φυσικά- τελειώσετε;

Γι αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να σας προτείνουμε μερικούς τρόπους για να κάνετε μεγάλες αλλαγές, που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον, μέσα σε 60 μόνο λεπτά της ώρας! Δείτε τις παρακάτω ιδέες, εμπνευστείτε, βάλτε την αγαπημένη σας playlist να παίζει για 1 ώρα και… πιάστε δουλειά!

Κρεμάστε έναν μεγάλο πανί ή ένα χαλί Μπορείτε να καλύψετε ένα μεγάλο μέρος του τοίχου σας απλώς με ένα κομμάτι πανί ή ένα χαλί. Δείτε πόσο όμορφα λειτουργεί το πανί σε αυτό το υπνοδωμάτιο. Σε όποιο δωμάτιο και να το εφαρμόσετε θα καταφέρετε να πετύχετε μια δραματική διακοσμητική παρέμβαση χωρίς να χρειάζεται να γεμίσετε τον χώρο με επιπλέον έπιπλα ή διακοσμητικά.

Κρεμάστε έναν μεγάλο καθρέπτη Δεν σας προτείνουμε κάτι καινούργιο – οι καθρέπτες άλλωστε αποτελούσαν πάντα εξαιρετικά διακοσμητικά στοιχεία. Ένας μεγάλος καθρέπτης, ωστόσο, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αγοράστε τον μεγαλύτερο καθρέπτη που μπορεί να χωρέσει στον χώρο σας και βάλτε τον σε ένα κεντρικό σημείο. Οι καθρέπτες, επίσης, αντανακλούν πολύ φως και γι αυτό θα έχετε το πλεονέκτημα, συν τοις άλλοις, να φαίνεται ο χώρος σας μεγαλύτερος.

Leave a comment